top of page
DSC01031.jpg

1-OP-1 DRUMCOACHING

- Als je op zoek bent naar een manier om meer uit je hoofd te komen - 

Wanneer ik mensen vertel dat ik drumcoaching geef, gaan veel mensen ervan uit dat ik drumles geef. Wat drumcoaching anders maakt dan een reguliere drumles is dat ik de drums gebruik als middel om een doel te bereiken. De methode of het leren van het ritme is niet het belangrijkst. Belangrijker vind ik het om aan intrinsiek doel te werken. Dit kan zijn: meer uit je hoofd komen en je lichaam leren gebruiken, los komen van verwachtingen (van jezelf of anderen) wanneer je speelt of het gebruiken van improvisatie in muziek en daarbuiten. 

Ik werk niet met een methode, maar maak een custom made ontwikkelplan voor jou. Dit plan sluit aan bij je verlangens en de richting die je zelf op wil gaan. Aan de hand van jouw input vind ik drumoefeningen en inspiratiebronnen die je verder gaan helpen om je doel te bereiken. 

Het hoofddoel is niet om een ritme heel goed te leren spelen, zoals bij een drumles. Het doel is om jezelf te ontwikkelen door te drummen. 

De drumsessies geef ik in het Rozet in hartje centrum Arnhem. 

Ongefillterd Drums

- een anonieme deelneemster - 

'Onlangs mocht ik genieten van een drumsessie met Timo. Drum-coaching had ik nog nooit van gehoord. Drummen had ik nog nooit gedaan.  Ik was dan ook zeer benieuwd. Wat was het mooi en fijn. 

Ik vind het bijzonder hoeveel Timo er uit kan halen in wat je doet met de drums. Het klopte. Na afloop was ik van mijn hoofd naar mijn lijf gezakt en een mooie ervaring rijker.'

Vraag voor €10,- een introductie sessie aan.

Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem contact met je op

CONTACT FORMULIER:

Tel.: +31 (0) 619 42 72 80

Bedankt voor de inzending!

bottom of page