top of page

TEAMBUILDING

Boek nu een te gekke drumworkshop voor jouw groep!


Workshopleider Timo heeft zijn sporen verdiend als jazzdrummer, maar weet ook veel af van teamprocessen, improvisatie en creativiteit. Door verschillende muzikale oefeningen krijgt jouw team meer inzicht in de heersende dynamieken, groeit het door samen te werken dichter naar elkaar toe, en kan het zo zijn dat teamleden die normaal niet helemaal uit de verf komen opeens een andere kant van zichzelf laten zien. 


De workshop bestaat uit 2 delen. Een algemeen deel waarin jullie een aantal basisprincipes uit de drumwereld leren kennen en een tweede deel waarin deze principes worden ingezet om tot een prachtig slagwerkstuk te komen. Uitdaging en samenwerking tot de max! 


Zijn er misschien specifieke onderwerpen die aandacht nodig hebben? De workshop wordt op de behoefte van jouw team aangepast en gebeurt altijd in overleg met Timo.


 Vul het contactformulier onderaan de pagina in voor een vrijblijvende offerte.

'Timo heeft bij ons een drumworkshop gedaan en we hebben echt genoten. Heerlijk om zonder woorden samen actief bezig te zijn. Timo straalt veel passie uit en dat voel je. Op een natuurlijke manier nam hij ons mee in de wereld van drums en muziek en er was een heel ontspannen sfeer. We creëerden als team onder leiding van Timo een echt muziek stuk en dat was zeker verbindend. Zelf de collega’s die dachten niets te kunnen met muziek en instrumenten waren zeer verrast. Het heeft ons zeker weer een stapje dichter bij elkaar gebracht!'

Naomi Doeze Jager - Gemeente Rheden

CONTACT FORMULIER:

Bedankt voor de inzending!

bottom of page