top of page
Ongefillterd Timo van Ruiswijk

IETS OVER MIJ

Ik ben Timo, een geboren drummer van 34 jaar oud, woonachtig in het mooie Arnhem. 

Al van jongs af aan heb ik een passie voor drummen. Iets in de heftigheid van het instrument en hoe je jezelf kan uiten door muziek te maken heeft me altijd gegrepen.

Ik heb in totaal 7 jaren drums mogen studeren aan het conservatorium. Eerst voor mijn bachelor in Zwolle en daarna mijn 'Nordic master in Jazz´-titel, die ik heb behaald door in 3 van de beste scholen van Scandinavië te studeren.

In alle diensten die ik aanbied is het niet belangrijk of je al ervaring hebt met drummen. Ik heb in de praktijk gemerkt dat iedereen op elk niveau iets kan ervaren van de rust en uitdaging die drummen je kan geven. Ik geef drumcoaching omdat ik geloof dat drummen mensen helpt om dichterbij zichzelf te komen. 

Dit heb ik mogen ervaren met jongeren in Rotterdam met multi-problematiek als met de 'normale' buurvrouw om de hoek. Allen gingen ze na een drumsessie op een andere manier weg dan ze gekomen zijn.

Om zelf in vorm te blijven drum, zing en schrijf ik veel muziek. Al deze creatieve uitingen kan je vinden op mijn persoonlijke instagram pagina: 

bottom of page